19
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

MHP, Çorlu adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorlu İlçe Teşkilatı, belediye başkan adaylarını tanıttı.
Aday tanıtımı toplantısında konuşan Çorlu MHP İlçe Başkanı İlhan Onay, "Türk milletinin dünü ve bugününde tek direnç gücünü elinde tutan ülkücülerdir. Ülkücüler tarihte görevlerini hep yapmıştır. Bugün de yaparak iktidarı uyarmaya devam edecektir. Biz ülkücüler Türkiye'nin sigortasıyız. Uzun yıllar devletine önemli hizmetler vermiş Metin Bostancı, Çorlu Belediye Başkan adayımızdır. İnşallah kendisi 28 Mart'ta 3 hilalli bayrağımızı belediyeye dikecektir" dedi.
Toplantıda bir konuşma yapan Çorlu Belediye Başkan Adayı Metin Bostancı, Çorlu'nun yönetimine değinerek, "Çorlu 1990'lı yıllardan sonra değişik siyasi partilere mensup insanlarca yönetilmiş ve hala sokaklarda 'yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' sloganı atarak boy gösterisi yapan insanlarca yönetilmek istenmektedir. Bu insanlar ne yazık ki gelecek nesillerimizin hayallerini yok etmişlerdir. Trafikte süren uzun kuyruklar, hava kirliliği, çöp rezaletiyle, su kesintileriyle Çorlumuz karartılmıştır. Alacağımız destekle Çorlumuz'a inşallah hep birlikte güzel hizmetler vereceğiz" diye konuştu.
MHP Velimeşe Beldesi Belediye Başkan Adayı Yaşar Öztürk ise 1994 ve 1999 yılında yapılan genel ve yerel seçimlerde Velimeşe Beldesi'nde MHP'nin oyunu yüzde 100 artırdıklarını ve beldedeki oyların yüzde 30'unu aldıklarını hatırlatarak, geçmiş ve mevcut iktidarları sert dille eleştirdi.
Son olarak söz alan MHP Tekirdağ İl Başkanı Ali Kula da, "28 Mart'ta ver kurtul. Takiyyeci iktidardan kurtulmanın tek yolu seçimle olacaktır. Millet bu iktidara sandıkta hesap soracaktır. MHP, 525 mahalli idarede Türkiye'de birinci sıradadır. İnşallah bu seçimde de bu başarıyı güçlü adaylarımızla ikiye katlayacağız" ifadelerini kullandı.
TEKİRDAĞ - İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2004 Cumartesi 15:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?