18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Müjdat'a milli görev

Geçtiğimiz sezon Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi A Grubu’nda mücadele eden ve son sırada yer alarak 3. Lig’e düşen Çorluspor’da takımın en çok gol atan oyuncusu Müjdat Aksaka, Genç Milli Takım’a çağırıldı.

Çorluspor’un alt yapısında A Takım’a dahil edilen, ligin 2. yarısında attığı 8 golle Çorluspor’un en çok gol atan oyuncusu olan ve 17 yaşında 2. Lig’de ilk 11’de forma giyen Müjdat, başarısının karşılığını Genç Milli Takım’a çağırılarak aldı.

Çorluspor Teknik Direktörü Erdal İşkar ve antrenör Sefa Davarcı nezaretinde Çorlu Ahmet Taner Kışlalı Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Müjdat, Genç Milli Takım’a gideceği günü iple çekiyor. 31 Mayıs’ta Genç Milli Takım kampına katılacak olan Müjdat, 1 Haziran’da Ukrayna’ya gidecek olan kafilede yer alacak.

5 gün burada kalacak olan Genç Milli Takım’da yer alacak olan Müjdat, "Çorluspor forması altında attığım gollerime bu kez Ay-yıldızlı forma altında devam etmek istiyorum. Bana inananları ve bu günlerime gelmemi sağlayan hocalarımı kesinlikle mahcup etmeyeceğim" dedi.

Müjdat’ın çok genç ve yetenekli bir oyuncu olduğunu ifade eden Çorluspor Antrenörü Sefa Davarcı ise, "Müjdat Çorlu’nun gururu oldu. Ay-yıldızlı formaya Çorluspor alt yapısından yetişen bir oyuncu kazandırmanın haklı mutluluğun yaşıyoruz. Amacımız milli takıma Çorlu’dan başka Müjdat’lar kazandırmak ve Türk futboluna hizmet etmek" diye konuştu.

Genç Milli Takım’a çağırılan Müjdat’ın antrenör olan babası Vasıf Aksaka da, Müjdat’ın Ukrayna’da ter döktüğü sırada Trabzon’daki antrenörlük kursunda ter dökecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Trabzon’da düzenlenen ve 25 gün sürecek olan antrenörlük kursuna Türkiye genelinde seçilen 30 profesyonel futbol antrenörü arasına girerek girmeye hak kazanan baba Aksaka, bu kursta Çorlu’yu ve Trakya bölgesini temsil edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2005 Pazartesi 13:01:53
Güncelleme :30 Mayıs 2005 Pazartesi 14:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
recep karagöz IP: 85.97.25.xxx Tarih : 23.07.2005 13:35:58
çorluspor böyle bir genci türk futboluna kazandırdığı için gurur duymalı fakat çorluspordan daha böyle nice müjdatlar çıkmalıdır. Müjdata çorlulu bir gazeteci olarak başarılı futbol hayatı diliyorum