25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

O muayenehaneye polis baskını

2 GÜNLÜKKEN ÖLDÜRÜLEN BEBEĞİN DOĞDUĞU MUAYENEHANEYE POLİS BASKINI

Çorlu'da 2 günlük bebeğin, boğularak öldürüldükten sonra evin bahçesine gömülmesiyle ilgili olarak soruşturmayı derinleştiren polis, doğumun gerçekleştirildiği muayenehaneye baskın düzenledi.

Çorlu'da sabah saatlerinde ortaya çıkan ve duyanların tüylerini ürperten vahşetle ilgili olarak gözaltına tutulan 7 kişinin sorgusu sürerken polis ekipleri doğumu gerçekleştiren bayan kadın hastalıkları uzmanının özel muayenehanesinde inceleme yaptı. Önleyici Hizmetler, Asayiş Büro ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinden oluşan çok sayıda polis Atatürk Meydanı'nda bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. İ.K.`nin muayenehanesine gelerek incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin delil araştırması yaptığı ve muayenehaneden kan örnekleri aldığı belirtildi. Muayenehanenin bulunduğu pasaj çevresinde önlem alan polis ekipleri bir süre binaya giriş ve çıkışa izin vermedi.

Çorlu'da meydana gelen olayda 25 yaşındaki İ.S. adlı genç kadın 14 Nisan 2010 Çarşamba günü bir bebek dünyaya getirmiş, istenmeyen bebeğin boğularak öldürüldükten sonra S. ailesinin evinin bahçesine gömüldüğü ve üzerine beton döküldüğü tespit edilmişti. Bebeğin doğumunu gerçekleştirdiği kaydedilen bayan doktor İ.K'nin de doğumu resmi kayıtlara geçirmediği iddia edilmiş, olayla ilgili olarak İ.S., annesi, iki kardeşi ile akrabası B.S., doktor İ.K. ve doktorun sekreteri N.D. gözaltına alınmıştı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan şahısların sorgusu sürüyor.

Diğer yandan, doktor İ.K'nin muayenehanesinde bulunan kayıtlarda İ.S'nin 14 Nisan Çarşamba günü saat 14.30'da bir kız bebek dünyaya getirdiği ve bebeğin canlı olarak aileye teslim edildiğine dair kayıt bulunduğu ifade edildi.

2 GÜNLÜKKEN ÖLDÜRÜLEN BEBEĞİN DOĞDUĞU MUAYENEHANEYE POLİS BASKINI
2 GÜNLÜKKEN ÖLDÜRÜLEN BEBEĞİN DOĞDUĞU MUAYENEHANEYE POLİS BASKINI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 16:12:02
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 18:58:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?