22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Öğrenciler mest etti

Çorlu’da Mimar Sinan Lisesi öğrencileri tarafından kurulan Türk Halk Müziği Korosu, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında seyirci karşısına çıktı.

Mimar Sinan Lisesi Müzik öğretmeni Buğra Keskin’in yönettiği Türk Halk Müziği Korosu’nda yer alan öğrenciler, performanslarıyla büyük beğeni topladı. Türk Halk Müziği üstatlarının unutulmaz eserlerini seslendiren öğrenciler, zaman zaman da solo türküler seslendirdi.

Okul öğrencilerinin kendilerini adeta mest ettiğini ifade eden Mimar Sinan Lisesi Müdürü Mehmet Çakır, "Beklenenin üzerinde bir performans sergilediler. Bu güzellikte öğrencilerimiz kadar payı olan Müzik öğretmenimiz Buğra Keskin’i de kutluyorum. Okul olarak hedefimiz öğrencilere sadece ders vermek değil, sosyal eğitimleri konusunda da yol gösterici olabilmektir. Bu tür etkinliklere önümüzdeki dönemlerde de periyodik olarak devam edeceğiz" dedi.

Çorlu Belediyesi Tamer Levent Sahnesi’nde gerçekleştirilen Mimar Sinan Lisesi Türk Halk Müziği Korosu konserini Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Zafer Altunkozaoğlu da izledi. Öğrenciler kendilerini izleyen öğretmenleri ve velilerinden bolca alkış aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 15:01:53
Güncelleme :27 Mayıs 2005 Cuma 13:06:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?