24
Mayıs
2024
Cuma
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Öğretmenin dramatik ölümü

ÖĞRETMENİN DRAMATİK ÖLÜMÜ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir lisede sözleşmeli öğretmenlik yapan şahıs, 40 TL karşılığında okul kitaplarını taşıdığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre; Sağlık Mahallesi'nde bulunan Atatürk Çok Programlı Lisesi'nde sözleşmeli öğretmenlik yapan iki çocuk babası Ahmet Fazlı Elçi (44), gelen kitapları okul içerisine taşıma konusunda 40 TL karşılığında anlaştı. Bir süredir eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Elçi, kitapları taşıdığı sırada yorgunluk ve aşırı sıcak havanın da etkisiyle kalp krizi geçirdi. Yere yığılan Elçi, okul müdürü ve öğretmenler tarafından yakındaki sağlık ocağına götürüldü. İddiaya göre talihsiz öğretmene, götürüldüğü

sağlık ocağında doktor olmadığı için herhangi bir müdahalede bulunulmadı. Uzun süre doktor beklendiği öne sürülen Ahmet Fazlı Elçi, burada hayatını kaybetti.

Okulun bahçe işleri ile uğraşan Osman Gözütok, "Okula gelen kitapları taşıyorlardı. Ben de bahçede ağaç dikiyordum. Bir ara işe ara verdiler, bana da 'gel, dinlen' dediler. Ben de yanlarına gittim. Bana 5 TL para verdiler, sıcak nedeniyle serinlemek için kola almamı istediler. Gidip kola aldım. Getirdim, beraber içtik. Rahmetli kolayı soğuk olmadığı için içmediğini söyledi, benden dolaba koymamı istedi. Daha sonra yeniden işlerimize başladık. Ardından bu kişiyi kucakladıklarını ve arabaya bindirdiklerini gördüm" dedi.

Ahmet Fazlı Elçi'nin ihmal sonucu hayatını kaybettiğini öne süren yakınları, sağlık ocağı yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Cenaze, Elçi'nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ÖĞRETMENİN DRAMATİK ÖLÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 16:22:00
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 18:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?