23
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Orion AVM`den Güney Asya`ya Yardım Eli

Çorlu`da kurulu bulanan ve Trakya Bölgesinin en büyük alış veriş merkezi olan Orion Alışveriş Merkezi`de Güney Asya bölgesinde yer alan yardıma muhtaç kişilere yardım elini uzattı. Kızılay Derneği Çorlu Şubesi ile Orion Alışveriş Merkezince ortaklaşa düzenlenecek yardım kampanyası sonrası toplanacak para afet bölgesine ulaştırılacak.

Kızılay Derneği Çorlu Şubesi ile Orion Alışveriş Merkezince ortaklaşa düzenlenen kampanya çerçevesinde Alışveriş merkezinin girişine bir yardım sandığı kondu.

Duyarlı vatandaşlardan kampanyaya destek olmalarını isteyen Kızılay Derneği Çorlu Şubesi yönetim Kurulu Üyesi Erol Tülümen; “Bu kampanya ile felaket bölgesinde yaraların sarılmasına bir nebze de olsa katkıda bulunacağız. Hayırsever vatandaşlarımızdan kampanyamıza destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Orion Alışveriş Merkezi yönetimi de kampanya afişlerini alış veriş merkezinin çeşitli bölgelerine asılarak kampanyaya katılımın artmasını sağlamaya çalışıyor. Ayrıca geçtiğimiz gün Orion Alışveriş Merkezinde gelen ünlü sunucu Okan Karacan`da yardım sandığına 5 YTL atarak katkıda bulundu.
Bülent Fidan - ÇORLU
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2005 Çarşamba 23:36:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?