18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Peugeot, Çorlu'da bayii açtı

Çorlu’da Peugeot Otomobil bayiisi olan Gören Otomotiv İnşaat Nakliyat Turizm Gıda ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Peugeot Genel Müdürü Yann Carnoy’un da katıldığı açılışta Çorlu Kaymakamı Mehmet Ali Ulutaş, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Hasan Iğsız, Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Ersin, kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri, Çorlu İşadamları ve Sanayiciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, fabrika müdürleri, davetliler ve firma sahipleri Adil Gören, Bayram Gören ve Rauf Gören hazır bulundu.

Açılışta konuşan Peugeot Genel Müdürü Yann Carnoy, Gören Otomotiv’in Peugeot’un her türlü satış, servis ve yedek parça hizmetleriyle Rapide Servis hizmetlerini sunacağını belirterek, "Böyle güzel bir yerin Peugeot ailesine kazandırılmasından dolayı emeği geçenlere ve açılışımıza gelerek bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Açılışta konuşan firma yetkilisi Rauf Gören ise, çok kısa sürede böyle bir plazayı hizmete sundukları için inşaatında çalışan işçisinden mimarına, üst düzey yöneticilerinden alt kademe çalışanlarına kadar herkese teşekkür ederek, "Peugeot’un yeni plaza modeli olan Mavi Kutu Plaza’yı ilk olarak hizmete sunmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Kurdele kesimi öncesinde söz alan Çorlu Kaymakamı Mehmet Ali Ulutaş da, firma yetkililerine teşekkür ederek, "Peugeot’un Trakya bölgesine Çorlu’dan hizmet vermesi bizleri onurlandırıyor. Firma yetkililerine bol kazançlar diliyorum. Çorlumuza ve kendilerine hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2005 Pazartesi 18:38:48
Güncelleme :30 Mayıs 2005 Pazartesi 18:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?