18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Piyanolu motivasyon

Çorlu Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından tertiplenen etkinlikle, Çorlu Belediyesi koridorlarında piyano sesi yankılanacak.

Belediye personelinin verimliliğini arttırmak ve belediyeye işi dolayısıyla gelen kişilere hoş bir karşılama sunmak adına böyle bir uygulama başlattıklarını belirten Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, "Çorlu Belediyesi’nin zemin katında yer alan Tamer Levent Sahnesi’nin fuayesine piyano koyduk ve bu piyanoyu usta ellere emanet ettik. Bu ellerden çıkan nağmelerle mesai saatleri içerisinde hem personelin verimliliğini arttırmayı hem de vatandaşlarımızı güzel bir sürprizle karşılamayı amaçladık" dedi.

Gürcistan’da piyano öğretmenliği yaparken 1995 yılında Türkiye’ye gelen ve ilk 5 yıl Çorlu’ya bağlı Misinli Beldesinde ikamet ettikten sonra Çorlu’ya yerleşen 38 yaşındaki Ketrin Matiaşvili tarafından sunulan piyano resitali ilk günden büyük ilgi gördü.

Personelin ve vatandaşların büyük ilgilisini çeken uygulamanın bundan böyle her gün mesai saatlerinde içerisinde gerçekleştirileceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 17:43:20
Güncelleme :13 Mayıs 2005 Cuma 14:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?