19
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Rotary Alman konuklarını ağırladı

ROTARY, ALMAN KONUKLARINI AĞIRLADI

Çorlu Rotary Kulübü, ülkelerarası mesleki ve kültürel ziyaretler etkinlikleri kapsamında Almanya'dan gelen misafirlerini ağırladı.

Çorlu Rotary Kulübü tarafından Alman konukları için yemek düzenlendi. Sefa Otel`de düzenlenen yemeğe Çorlu Rotary Kulübü üyeleri, konuk Alman rotaryenler ve davetliler katıldı. "Yabancı konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayabilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" diyen Çorlu Rotary Kulübü dönem başkanı Hüseyin Çetiner, "Adeta tüm imkanlarını seferber eden hem üyelerimize hem de geçmiş dönem başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Alman rotaryenleri ilçemizde ağırlamak Çorlu'nun uluslararası

alanda tanıtımı için de iyi bir fırsat oldu. Çorlu'da faaliyet gösteren bazı firmalar ve fabrikaları konuklarımızın görmesini sağladık. Ziyaretlerimizde bizlere kapılarını açan tüm dostlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Yemekte geçtiğimiz asamblede verilen meslek ödülleri kapsamında ödüle layık görülen ancak törende yer alamayan Yardımcı Doç. Dr. Nevzat Gökay'a da meslek başarı ödülü verildi. Alman rotaryenler, Rolf Mayrhofer, Elisabeth Stockmann, Clemens Schimpf, Katharina Klinge, Andreas Albrecht de kendileri, bulundukları şehir ve iş yerleriyle ilgili bilgilerini kulübü üyeleriyle paylaştı. Yemekte rotaryenler canlı müzik eşliğinde gece boyunca eğlendi.

ROTARY, ALMAN KONUKLARINI AĞIRLADI
ROTARY, ALMAN KONUKLARINI AĞIRLADI
ROTARY, ALMAN KONUKLARINI AĞIRLADI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 12:25:02
Güncelleme :28 Mayıs 2010 Cuma 12:27:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?