19
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Selvioğlu teknolojiden faydalanıyor

AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Recep Selvioğlu, Bluetothlu seçim çalışmasıyla dikkat çekiyor. Selvioğlu, cep telefonlarına gönderilen video görüntüsüyle amaçlarını ve hedeflerini anlatıyor.

Yaptıkları seçim çalışmaları ile farklılık oluşturan adaylar son günleri iyi değerlendiriyor. AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Selvioğlu, cep telefonlarına gönderilen video ile amaçlarını ve hedeflerini anlatıyor.
Çorlu'nun merkezi yerleri ile seçim bürosu çevresinde cep telefonlarının Bluetooth menüsü açık olanlara Selvioğlu'nun görüntülü ve sesli videosu gönderiliyor. Yaklaşık 1 haftadır başlatılan teknolojik seçim çalışması ile vatandaşların cep telefonlarına video görüntüsü gidiyor. Selvioğlu'nun yaklaşık 1 dakikalık videolu mesajında şu ifadeler yer alıyor:

"Sevgili Çorlulular, ben Dr. Recep Selvioğlu, AK Parti Çorlu Belediye Başkan adayıyım. Bugün yaşadığımız sıkıntılar, son 20 yılda yapılmayan doğrularla, yapılan yanlışların sonucudur. 2014 yılı da, önümüzdeki 5 yılda yapılacak icraatlarla şekillenecektir. Buna da siz karar vereceksiniz. Amacımız dünya ile entegre, yeşil alanları, dinlenme mekanları, sanat, kültür ve gençlik spor merkezleri ile Çorlu'yu marka bir şehir yapmaktır. Hedefimiz, temizlenmiş bir Çorlu deresi, uluslararası bir havaalanı,
uluslararası spor şampiyonalarının düzenleneceği spor kompleksleri yapmak, uluslararası Balkan Üniversitesi kurmaktır. Sen Çorlu'sun büyük düşün. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum."
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 13:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?