19
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Tekirdağ: Çorlu'da festival heyecanı başladı

Çorlu Belediye binası arkasında yer alan festival alanında Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin’in açılış konuşması ile start alan festivalde, en çok ilgiyi Brezilya’nın dünyaca ünlü Rio Karnavalı’nda da sahne alan Iyobas Ritm grubu gördü.

 Grubun kortejin başında yer alması ve birbirinden ilginç şovları Çorlulular’ı adeta büyüledi. Evlerinden ve iş yerlerinden korteji izleyen Çorlulular zaman zaman ritimlere alkışlarla eşlik etti. Iyobas ritm grubu da Çorlu için mini bir beste hazırladı. Yürüyüş sırasında bir ara duraklayan ekip, Çorlu bestesini seslendirdi.

Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin’in de aralarında bulunduğu kortejde, Tekirdağ Vali Yardımcısı Albulkadir Karataş, Çorlu Kaymakamı M. Ali Ulutaş, CHP Tekirdağ Milletvekili Erdoğan Kaplan, CHP Çorlu İlçe Başkanı Hakan Doğan, Çorlu Cumhuriyet Savcısı Zülfikar Tekirdağ da hazır bulundu.

Brezilya’dan gelen Iyobas ritm grubunun başı çektiği kortejde KKTC, Yunanistan, Gürcistan, Moldovya, Amerika, Bulgaristan, Makedonya ve Azerbaycan’dan gelen gruplar yer aldı.

iha-tekirdağ
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2004 Cumartesi 10:44:45
Güncelleme :21 Ağustos 2004 Cumartesi 18:02:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?