23
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Teksif Çorlu Şubesinde Görev Bölümü

10 Ocak tarihinde ki Genel Kurulda Gültekin Bozan`ın Başkan seçilmesinin ardından yönetim kurulu üyeleri arasında yapıaln seçimle 1. Başkan Vekilliği görevine Şenel Şengün, 2. Başkan Vekilliği görevine de Ayşe Başaran seçilirken, Şube Sekreterliğine Bekir Çor, şube saymanlığına da Salih Koyuncu seçildiler.

Oluşan genç ekiple beraber çalışmalara ivme kazandıracaklarını ifade eden Teksif Sendikası Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan; “Genç ve dinamik ekibimizle çalışmalarımızı arttıracağız. Üyelerimizin hak ve menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi.

Sendikanın işçilerin birlik ve beraberliği ile ortaya çıktığını da sözlerine ekleyen Başkan Bozan; “Sendika tüm üyelerimizdir. Bu nedenle üyelerimiz sadece aidatlarıyla değil, fikirleri ve düşünceleri ile de bizlere katkı sağlamalılar. Biz zaten üyelerimizden aldığımız destekle Çorlu Şubesinin yönetimine talip olduk. Yine sizlerden alacağımız destekle daha çok iş yerinde teşkilatlanıp sendikamızı daha da ileriye götürmek istiyoruz” dedi.

10 Ocak tarihinde 175 delegenin bulunduğu ve 157 sinin oy kullandığı seçimde Gültekin Bozan Başkanlığında ki Yönetim Kurulu listesinde şu isimler yer alıyor;
Şenel Şengün, Ayşe Başaran, Bekir Çor, Salih Koyuncu, Rıza Zengin, Kazım Çepnioğlu, Hüseyin Albayrak, Sefer Atik
Bülent Fidan - ÇORLU
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2005 Salı 00:49:28
Güncelleme :18 Ocak 2005 Salı 01:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?