17
Mayıs
2024
Cuma
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Teksif Sendikası'nın yeni adayları iddialı

Teksif Sendikası Çorlu Şubesi’nin 14-16 Aralık 2004 tarihlerinde gerçekleştirilen delege seçimlerinde, yeni yönetime aday olan ekip tulum çıkardı.

175 delegenin tamamına sahip olan genç adayların seçimi kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yapılan seçimler sonrası seçilen 175 delege, Teksif Sendikası Çorlu Şubesi’nin yeni oluşturulacak yönetim kurulu ve şube organlarının belirlenmesinde söz sahibi olacak. Kendilerinin zaten eski Yönetim Kurulu’nda yer alan kişiler olduklarını ifade
eden ve yeni yönetime yeniden genç başkan ve dinamik bir ekiple aday
olduklarını belirten yönetim kurulu üyeleri, "Temsilcilerimiz ve üyelerimiz ile koordineli bir şekilde çalışarak iki ayaklı seçimin ilk ayağından yüzde 100 başarı ile ayrıldık. Uyuyan devi uyandırmak ve yıpranmış, köhnemiş sendikacıları ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı hırsımızdan ve azmimizden hiçbir şey kaybetmeden sürdürüyoruz. Yalıdan parti, Kıbrıs’tan da sendika yönetilmez" açıklamasında bulundu.

Çorlu’daki kulis çevrelerinde ise 1990 yılından bu yana Teksif Sendikası Çorlu Şubesi’nin Başkanlığı’nı yapan Adem Aras’ın delege seçimlerinde başarısızlığa uğraması yönetim kurulu seçimlerinde de başarısızlığa uğrayacağı ve 15 yıldan bu yana devam eden Başkanlık serüveninin sona ereceği şeklinde yorumlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2004 Cumartesi 19:21:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?