28
Mayıs
2024
Salı
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Trafik kazası 2 ölü

Çorlu'da meydana gelen trafik kazasında, servis otobüsüyle çarpışan motosiklette bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Tanju Erdem Budak idaresindeki 59 PK 657 plakalı motosiklet, D-100 Karayolu Çırak Bayırı mevkiinde karşı yönden gelen Ş.T. idaresindeki 59 S 1719 plakalı servis otobüsüyle çarpıştı. Kazada, Budak ile motosiklette bulunan Celil Tuna olay yerinde hayatını kaybetti. Kask takmadan motosiklete binen Budak ile Tuna'nın cansız bedenleri yolun kenarına savrulurken, bindikleri motosiklet ise otobüsün altında kalarak hurda yığınına döndü. Hurda yığınına dönen motosiklet, otobüsün altından vinçle çıkarıldı. Motosikletin parçaları arasında plaka ve kimlik arayan polis ekipleri, 3 litrelik şarap poşeti ve kırık bira şişesi buldu. Budak ve Tuna'nın cesetleri otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan D-100 Karayolu, otobüsün vinç ile çekilmesi ve itfaiye ekiplerinin yolu tazyikli suyla yıkamasının ardından yeniden ulaşıma açıldı
.
Yayın Tarihi : 3 Mart 2006 Cuma 20:34:26
Güncelleme :3 Mart 2006 Cuma 20:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?