19
Mayıs
2024
Pazar
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Trakya Koleji yeni döneme hazır

İlköğretim bünyesindeki 32 öğretmen ile orta öğretim bünyesinde ki 15 öğretmenin 16 Ağustos tarihi itibariyle okulda toplanarak yeni dönem öncesi çalışmalara başladığını kaydeden İlköğretim Bölümü Okul Müdürü Hilal Talay, "Okulumuzda sınıflar ortalama 24 kişiden oluşuyor. Ancak 15 kişilik sınıflarımız da var. Sabahları 83 öğleden sonra da 34 olmak üzere toplam 117 öğrencimizle öğretim yılı öncesinde hazırlık programları çerçevesinde İngilizce çalışmalarımıza başladık. Ayrıca okulumuzda görevli öğretmenlerimizin katıldığı, bilgisayar kursu düzenledik" dedi.


Açılan kursun 15 gün süreceğini de sözlerine ekleyen Talay, "Yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte Anaokulu bölümümüze de öğrenci almaya başlayacağız. Ancak bu kez anaokulumuzda diğer okullarda olmayan bir özellik kullanılacak. Veliler okulumuza bıraktıkları çocuklarının durumunu internet üzerinden canlı olarak görebilecek dilerse çocuğu ile canlı olarak konuşabilecek ve öğretmenlerinden bilgiler alacak" diye konuştu.

TEKİRDAĞ (İHA) -
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2004 Pazar 16:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dilara kemer IP: 85.101.79.xxx Tarih : 27.05.2008 21:54:54

ben orada sınava gittim.Harika orası yüzme havuzumu yok valeybal/basketbol/hentbol yerimi yok. orada okuyanlar çok şanslı çünkü orası harika.Okul tertemiz okadar temiz ki yerde 1 tane bile çöp göremessin.Oraya 1 kez bile görme şansım olduğu için çok şanslıyım.TRAKYA KOLEJİ HARİKA BİR YER*