27
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Tuğba Özay siyasete göz kırptı

Çorlu Belediyesi ve Smile Model Agency tarafından ortaklaşa düzenlenen Cumhuriyet Defilesi'ne katılmak üzere Çorlu'ya gelen ünlü manken Tuğba Özay, siyasete göz kırptı.
 
Özay, sinema filminde rol almak istediğini belirterek, "Gençliğim ve güzelliğim gitmeden beni kullanın" çağrısında bulundu.
 
Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin ile birlikte kameraların karşısına geçen ünlü manken Tuğba Özay, siyasete göz kırptı. "Toplum yararına olan her şeyde yer almak istiyorum" diyen ünlü manken, siyasete soyunacağının sinyalini verdi. CHP'li Belediye Başkanı Altan Ersin'in "partidaşım" diye nitelediği Özay, Atatürkçü olduğunu belirterek, tekliflere açık olduğunu ve siyasette yer almak istediğini söyledi.
 
Ünlü manken, mankenlerin beyaz perdeye transfer olmaları konusundaki düşüncesi ve sinemada rol alıp almayacağı yönündeki soruya ise "Ben zaten oyunculuktan yetiştim. İlk olarak oyunculukla başladım ve sinemada rol almayı çok istiyorum. İletilecek projelerde seve seve görev alırım. Bunun çok geçmeden olmasını istiyorum. Gençliğim ve güzelliğim gitmeden beni kullanın" diye konuştu.
 
Cumhuriyet defilesi için sahneye çıkan ve temsili olarak Latife Hanım'ı canlandıran Tuğba Özay'a Çorlulular büyük ilgi gösterdi. Defileyi izleyen vatandaşlar defile sonunda Tuğba Özay lehine uzun süre tempo tuttu.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2006 Perşembe 11:58:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
can demir IP: 85.103.129.xxx Tarih : 14.12.2006 22:44:15
öncelikle ben altan ersin bey e çok teşekkür ediyorum onun sayesinde çorlu büyük ölçüde kalkınacaktır.çorluyu adeta baştan sona yeniden yaratan sayın ersin işlerindeki başarısıyla halkın sevgilisi oldu ayrıca cana yakın tavırlarıda onun ne kadar büyük ve işini iyi yapan biri olduğunu gösteriyor.tuğba özay,keremcem,tarkan,hülya avşar gibi pek çok ünlü ismi çorluya getiren ERSİN gelmiş geçmiş en iyi belediye başknı bence ve başarılarının devamını diliyorum.