16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Türk Ocakları'ndan Anavatan'a ziyaret

Türk Ocakları Derneği Çorlu Şubesi üyeleri, Anavatan Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Cengiz Sülün, Çorlu'daki tüm partileri ziyaret edeceklerini, ilk olarak da Anavatan Partisi'nden başladıklarını söyledi. 

Türk Ocakları Derneği Çorlu Şube Başkanı Cengiz Sülün ve dernek üyeleri, Anavatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı Serdar Oğuz ve parti üyeleri ile biraraya geldi. 

Anavatan Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Sülün, Anavatan Partisi'ne ziyaretin başlangıç olduğunu, Türk Ocakları olarak diğer partileri de ziyaret edeceklerini söyledi. Sülün, "Türkiye'de 'ben Türküm' demek her geçen gün zorlaşıyor. Bir Ermeni öldürüldü diye neredeyse ortalığı ayağa kaldırdılar. Olayı tasvip etmiyoruz, kimsenin öldürülmesini istemiyoruz ancak cenaze töreninde 'Hepimiz Ermeni'yiz şeklinde atılan sloganları ve taşınan dövizleri de kabul etmiyoruz. Ne Mutlu Türküm diyebilene son derece saygılıyız" dedi. 

Anavatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı Serdar Oğuz ise, Türk Ocakları Derneği'ne en kısa sürede parti olarak bir ziyarette bulunacaklarını, Türk Ocakları Derneği Çorlu Şubesi'nin düzenlediği etkinliklerde yer almak istediklerini ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunacaklarını ifade etti.
İha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2007 Perşembe 21:16:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?