16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Vatandaşlara tankerle su servisi

Çorlu'da suları akmayan mahalleye tankerle su servisi yapıldı. 5 günden bu yana musluklarından bir damla su akmadığını söyleyen vatandaşlar duruma isyan etti.

Çorlu'da bir süredir suları akmayan Kemalettin Mahallesi Koca Tepe Cami Sokak sakinlerine Çorlu Belediyesi'ne ait tankerle su servisi yapıldı. Mahallelerine tankerle su taşındığını gören vatandaşlar, ellerine aldıkları bidon, kova ve şişelere su doldurma telaşına girdi. Evlerinde 4 günden beri su akmadığını söyleyen vatandaşlardan biri kamyonete yükledikleri bidonları köy çeşmesinden doldurup geldiğini ve ihtiyacını bu şekilde giderdiğini belirtti. 5 günden beri evinde bir damla su akmadığını dile getiren bir başka kişi ise "Sularımız akmıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Gram suyumuz kalmadı. Seçim bitti, su gitti" diye dert yandı.

El arabalarına doldurdukları bidon, kova ve şişelere su dolduran vatandaşlar, zaman zaman tankerin önünde sıra da bekledi. Görevlilere suyun içilip içilmeyeceğini de soran vatandaşlar, su kesintisi nedeniyle yetkililere tepki gösterdi. Sokaklarına gelen tankerle ücretsiz su servisi yapıldığını gören vatandaşlar evlerine su götürmek için çaba sarf etti.
iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 18:51:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
türker marangoz IP: 78.180.13.xxx Tarih : 15.08.2007 22:52:11
Su sağlıktır,hayattır.Bu vatandaş susuz ne yapacak.Yetkililer evinizde suyunuz akıyor mu?