22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORLU - TEKİRDAĞ

Yeşil sahaya şiddet karıştı

Çorlu'da oynanan maçın sonunda yenilgiyi kabullenemeyen takımın bir taraftarı, hakeme saldırdı. Neye uğradığını şaşıran hakem, polisin yardımıyla kurtarılarak soyunma odasına götürüldü. 

Çorlu General Basri Saran Stadyumu'nda Çorlu Kültürspor ve Veliköyspor takımları arasında oynanan Tekirdağ Süper Amatör Küme maçının ardından olaylar çıktı. Konuk ekibin 88. dakikada bulduğu golle sahadan galip ayrılmasını kabullenemeyen Çorlu Kültürsporlular, maçın orta hakemi Hüseyin Miran başta olmak hakem üçlüsüne uzun süre itiraz etti. Oyuncuların hakemi çembere aldığı sırada sahaya koşarak giren bir kişi, maçın hakemi Miran'a saldırdı. Aldığı darbeyle bir anda yerde kalan ve neye uğradığı şaşıran maçın hakemi, polisin yardımıyla kurtarılarak soyunma odasına gönderildi. 

Hakeme saldıran kişinin gözaltına alındığı maçın ardından aynı sahada Çorluspor ve Volkanspor takımları arasından oynanacak olan karşılaşmada da yardımcı hakem olarak görev yapması gereken Hüseyin Miran, bir önceki maçın ardından saldırıya uğradığı için ikinci maça çıkmadı. Çorluspor ve Volkanspor takımları arasında oynanan maçı ise hakem üçlüsü yerine ilk maçta Miran'ın yardımcılıklarını yapan Mehmet Akpar ve Gökay Çevik hakem ikilisi idare etti. 

Çorlu Kültürspor ve Veliköyspor takımları arasında General Basri Saran Stadyumu'nda oynanan maçın ardından yine olaylar çıkmış, birbirlerine giren iki takım oyuncularını polis cop kullanarak ayırmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2007 Pazartesi 09:59:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?