18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Otogar onarım bekliyor

Çorlu Otogarı bakımsızlıktan adeta yıkılmaya yüz tuttu. Otogarın içler acısı halini gören şoför esnafı, "Siyasiler seçimden seçime uğruyor, seçim bitince sözler unutuluyor" diyerek, sitemlerini dile getirdi. 300 bin nüfuslu Çorlu'da 1987 yılında hizmete açılan ve o tarihten bu yana sadece 1 kez bakım yapılan Belediye Otogarı ayakta durmaya çalışıyor. Yıllara yenik düşen otogar binası bugünlerde ise adeta yıkılmaya yüz tutmuş halde.

Çorlu Belediyesi'ne ait otogarla ilgili olarak şikayetlerini dile getiren otogar esnafı ve araç sahipleri, otogarın içler acısı halinden büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, "1987 yılından bu yana Çorlu Otogarı sadece bir kez elden geçirildi. Onun dışında hiçbir bakım yapılmadı. Seçim öncesi kapımızı aşındıran yerel yönetim adayları seçim sonrası verdikleri sözleri çabuk unutuyorlar. Otogara gereken hizmet bir türlü verilemedi. Milyarlık otobüslerimizi yollarda değil, otogar giriş ve çıkışında yer alan çukurlarda heba ediyoruz. Otogarın dış sıvaları ile dökülüyor" dedi.

Otobüslerin hareket saatini bekleyen vatandaşların üzerilerine bu sıvaların düşmemesini büyük bir şans olarak niteleyen Otogar esnafı, "Otogarın hem dışı hem de içi berbat durumda. Bakımsız otogar Çorlu'ya yakışmıyor. Yetkililerden bu konuya daha hassas yaklaşmalarını bekliyoruz. Çorlu'nun bu ayıbı ortadan kaldırılmalı" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 14:25:18
Güncelleme :30 Eylül 2005 Cuma 14:27:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?