18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Anız uyarısı işe yaradı

Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından sık sık yapılan anız yangını uyarıları vatandaşların da duyarlı davranmasıyla etkili oldu. Hasat dönemimde Çorlu'da hiçbir ekili alanda yangın çıkmadı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürü Faruk Yücel, "Geçtiğimiz yıllarda yaşanan ekili alan yangınları bu yıl hiç olmadı.

Her yıl yaşanan ve maddi zarara yol açan ekili alan yangını olmayışı sevindirici, sadece birkaç anız ve bazı bölgelerde kuru ot yangınları meydana geldi ki bunlar da olağan" dedi. Yeni itfaiye binasına taşınma hazırlığında olduklarını da kaydeden Yücel, "Çorlu otogarı arkasında yer alan yeni hizmet binamıza taşınma konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Binanın eksikleri tamamlanır tamamlanmaz yeni yerimizde hizmete başlayacağız" şeklinde konuştu. Faruk Yücel, ikisi merdivenli toplam 5 araçla hizmet verdiklerini de sözlerine ekleyerek, "Yeni binamız için 2 itfaiye, 2 de kurtarma aracı talebinde bulunduk. Yeni binamızda araç gereç ve personel takviyesiyle en iyi şekilde hizmet vermeyi hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2005 Çarşamba 15:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?