18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Çorlu'da huzur operasyonu

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Çorlu'da ortak bir Huzur Operasyonu gerçekleştirildi.

Operasyona 170'i Çorlu'dan 150'si de Tekirdağ'dan olmak üzere toplam 320 kişi katıldı. Polis ekiplerinin çalışmalarını Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir de yerinde inceledi.

Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir, Tekirdağ İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gökhan Seven ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Sert'in de katıldığı uygulamada, Çorlu'da yer alan umuma açık yerler, dernek lokalleri, halkın toplu olarak bulunduğu yerlerde polis ekiplerince aramalar yapıldı. Polis ekipleri şüpheli şahıslar üzerinde kimlik kontrolü de yaptı.

320 personelin katıldığı Huzur Operasyonunda 3 internet kafeye "küçük yaşta çocuk bulundurmak", 3 iş yerine "ruhsatsız faaliyet göstermek", 1 internet kafeye "küçük yaşta çocuk çalıştırmak" ve 1 işyerine de "yabancı uyruklu bayan çalıştırmak" suçundan tutanak tanzim edildi. Ayrıca 1 ehliyetsiz araç sürücüsünün mahkemeye sevk edildiği uygulama kapsamında, 6 aracın trafikten men edildiği, 19 araca toplam 2 bin 207 YTL para cezası kesildiği ve 115 adet bandrolsüz CD ele geçirildiği belirtildi. Uygulamalar kapsamında gıyabi tevkif müzekkeresiyle aranan bir kişi de gözaltına alındı.

Uygulamalar esnasında zaman zaman esnaf ve halkla konuşan Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Sert vatandaşların gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Çorlu'da görev alan personel sayısının az olduğundan yakınan vatandaşlar, "Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünden gelen takviye ekiple yapılan uygulamadan son derece memnunluk duyduk. Çorlu'da her saatte, rahatça ve huzur içinde dolaşmak istiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 15:43:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?