24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Destek sözü aldılar

Çorlu İstiklal İlköğretim Okulu'nun genç sporcuları, Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin'i makamında ziyaret etti.

Spor faaliyetlerine yeni eğitim ve öğretim dönemi ile birlikte başlayan ve çeşitli spor dallarında bir hayli başarılı sonuçlar alarak dikkatleri üzerine çeken İstiklal İlköğretim Okulu öğrencileri, Beden Eğitimi öğretmeni Yılmaz Lise nezaretinde Belediye Başkanı Altan Ersin'i makamında ziyaret etti.

Öğrencilerin kendisini ziyaretinden son derece memnun olduğunu ifade eden Başkan Ersin, "Kısa bir süreye rağmen elde ettiğiniz başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Ama yılmadan çalışmaya devam etmelisiniz. Ülkemizin sizler gibi spor ahlakıyla yetişmiş nesillere ihtiyacı var. Sizler öğretmenlerinizin verdiği bilgileri dikkatle dinlemeli ve iyi bir eğitim almalısınız. Öğrenmekten korkmayın ve öğrenmek için var gücünüzle çalışın. Bir kitap daha fazla okumanız size çok şey kazandıracaktır" dedi.

Öğrencileri Belediye Kültür Müdürlüğü bünyesinde verilen ücretsiz kurslara da davet eden Başkan Ersin, "Biz Çorlu Belediyesi olarak eğitime katkı sağlıyoruz. Okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kıyafet, çanta ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk. Bu yardımlarımızın yanında üniversite ve liselerde eğitim alan toplam bin 50 öğrencimize de burs veriyoruz. Sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda öğrencilerimiz ve halkımız için Kültür Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz çeşitli kurslarımız var ve tamamen ücretsiz. Bilgisayar, Takı Tasarım, Latin Dansları, Yabancı Dil, Tiyatro, El Sanatları, Gitar, Piyano, Keman, Ahşap Boyama, Seramik ve Resim kurslarımızdan faydalanarak aldığınız eğitimlerin yanı sıra sosyal yönünüzü de geliştirebilirsiniz. Önümüzdeki yıl belediyemizin yeni hizmet binasına taşınmasıyla boşalacak olan şimdiki belediye binamızda bu kursları yaygınlaştırarak daha geniş kitlelere yayacağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 12:08:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?