18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Hayvan dostu klinik

Çorlu'da yeni hizmete açılan Türkoğlu Veteriner Kliniği adeta hayvanat bahçesi gibi hizmet veriyor. Sincaptan tavşana kadar pek çok çeşit hayvan klinikte hayvanseverlerle buluşuyor.

Çorlu'da birkaç ay önce hizmete açılan Türkoğlu Veteriner Kliniği adeta hayvanat bahçesi gibi hizmet veriyor. Kliniğin bir bölümünde balıklar, bir bölümünde de kuşlar bulunuyor. Kliniğin diğer bölümlerinde kedi ve köpeklerin bakımı yapılırken, sincaptan tavşana kadar pek çok hayvan da kliniğin bahçesinde yer alıyor. Vatandaşların hizmete açıldığı günden bu yana kendilerine büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan klinik yetkilisi veteriner hekim Polat Türkoğlu, "Vatandaşlarımız bir veteriner kliniğinden çok bir hayvanat bahçesi gibi hizmet vermemizden son derece memnun. Açıldığımız günden bu yana ziyaretçi akınına uğruyoruz. Bu da bize Çorlu'da bu konuda eksikliğin var olduğunu gösteriyor" dedi.

Her ne çeşit olursa olsun hayvan satışı gerçekleştirdiklerini de vurgulayan Türkoğlu, "Özellikle köpekler konusunda çok fazla talep alıyoruz. Ancak kayıt dışı evcil hayvanların fazlalığı bizi sıkıntıya sokuyor. Koruyucu hekimlik hedefiyle aşı programlarını uygulayarak hayvanların hastalanmasını önlemeye çalışıyoruz. Kliniğimizde satılan tüm hayvanların aşılı olup olmamasına, soy ağacına çok dikkat ediyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2005 Cuma 10:54:16
Güncelleme :10 Aralık 2005 Cumartesi 15:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?