19
Mayıs
2024
Pazar
HAYRABOLU - TEKİRDAĞ

Gündeş 30 bin kişiye söyledi

ULUSLARARASI HAYRABOLU 20. AYÇİÇEĞİ FESTİVALİ

Hayrabolu Ayçiçeği Festivali'ne uluslararası dans gruplarının yanı sıra müzik grupları da katıldı. Trakya'nın farklı yerlerinden gelen konuklar festival süresince birçok etkinlikle hoş vakit geçirdiler.

Festivale, uluslararası düzeyde Bulgaristan, Ekvator'dan Kızılderili dans ve müzik grubu katıldı. 4 kişiden oluşan Kızılderili grup güneş dansı ile ayçiçeğinin güneş ile dansı içeriğiyle konukların beğenisini kazandı. İnegöl'den festive katılan mehteran grubu kuruluşunun 50. yılını Hayrabolu'da kutladı.

Murat Boz dans showları, davul şovu ve canlı performansı ile Hayrabolu'da hayranları ile buluştu. Festivalin 3. günü Ebru Gündeş'ten önce sahne alan Hayrabolu doğumlu Akın Vardar, yeni albümü "Yalnızsın"ın tanıtımını yaptıb

13 yıl önce Hayrabolu festivalinde sahne alan Ebru Gündeş, 20. yılını kutlayan ve uluslararası düzeyde kutlanan Ayçiçeği Festivali'nde gala konserini yaptı. 30 bin kişinin katıldığı konserde Ebru Gündeş, ayçiçeği ve Türk bayrakları ile karşılandı. Roman kızların dans ve kıyafetlerini beğenen sanatçı dansçıların kıyafetinden bir tane kendisi için dikilmesini Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem'den özel olarak istedi. Roman dansının etek sayesinde daha iyi yapıldığını söyleyen sanatçı, gelen etek ile Romanlar gibi oynayacağını belirtti. Sahnede mutluluğu gözlerinden okunan sanatçı duygulu ve coşkulu şarkılarını Hayrabolulular ile hep bir ağızdan söyledi. Konser muhteşem bir havai fişek gösterisi ile sona erdi.

ULUSLARARASI HAYRABOLU 20. AYÇİÇEĞİ FESTİVALİ
ULUSLARARASI HAYRABOLU 20. AYÇİÇEĞİ FESTİVALİ
ULUSLARARASI HAYRABOLU 20. AYÇİÇEĞİ FESTİVALİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2010 Salı 11:27:04
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 18:44:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?