19
Mayıs
2024
Pazar
HAYRABOLU - TEKİRDAĞ

Taşıdıkları meşale tutuştu

Tekirdağ’ın Hayrabolu İlçesi’nde daha evvel kutlanması gereken ancak çeşitli nedenlerle bugüne ertelenen Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen fener alayına katılan biri öğrenci 2 kişi, taşıdıkları meşale düşünce yandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Hayrabolu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 82. yıldönümü nedeniyle düzenlenen kutlama törenleri kapsamında, bu akşam bir fener alayı düzenlendi. Fener alayına katılan Hayrabolu Melek Üner İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi, Ömer Taban (14) ve aynı okulun hizmetlisi Aydın Kılıç (45) taşıdıkları meşalelerin düşmesi sonucu el ve yüzlerinden yanarak yaralandı. Yaralılar, önce Hayrabolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk tedavileri yapılan yaralılar Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayda yaralanan Ömer Taban’ın babası Mehmet Taban, olayın meydana geliş şekliyle ilgili bir bilgisi olmadığını belirterek, "Bana ’Oğlun yanmış, şu an hastanede’ dediler. Oradan Çorlu’ya sevk ettiler. Oğlum bu sene ilk kez fener alayına katılmıştı" dedi.
Yaralıların tedavisinin sürdüğü ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

TEKİRDAĞ (İHA) -
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2004 Pazar 09:02:45
Güncelleme :22 Ekim 2005 Cumartesi 15:59:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?