25
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARA EREĞLİSİ - TEKİRDAĞ

Birahanecilerin kavgası kanlı bitti!

Tekirdağ'ın Yeniçiftlik Beldesi'nde iki birahanecinin kavgası kanlı bitti. Kalbinden bıçaklanan bir kişi öldü, bacaklarına kurşun isabet eden garson ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre, olay gece yarısı saatlerinde Marmara Ereğlisi'ne bağlı Yeniçiftlik beldesinde meydana geldi. Atatürk Caddesi üzerindeki Küçük Ev Birahanesi'nin işletmeci olan Eyüp G., garsonlar Fırat G. ve Fatih H., müşteri olarak rakip birahaneci Özyeniçiftlik birahanesine gitti. Kısa bir süre sonra birahanenin garsonu Osman Ç. ile müşteri olarak giren 3 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Fırat G. belindeki tabanca ile rastgele ateş etti. Silahı tutukluk yapan Fırat G. bu sırada garson Osman Ç. tarafından kalbinden bıçaklandı.

Tutukluk yapan silahı alan Küçük Ev birahanesinin işletmecisi Eyüp G., rastgele ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Kalbinden bıçaklanan Fırat G. kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Rastgele açılan ateş sonucu yaralanan garson Osman Ç. ise Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Osman Ç'nin bacaklarına isabet eden kurşunlar nedeniyle hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Küçük Ev Birahanesinin işletme müdürü Eyüp G. silahı ile birlikte kaçarken garsonu Fatih H., jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 14:51:05
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 13:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?