17
Mayıs
2024
Cuma
MARMARA EREĞLİSİ - TEKİRDAĞ

Marmara Ereğlisi: Sultanköy Sağlık Ocağı'na kavuştu...

.Açılış törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaettin Akbulut ve Ahmet Kambur'un yanı sıra Marmara Ereğlisi Kaymakamı Erhan Özdemir, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Ali Çakır, Marmara Ereğlisi AK Parti İlçe Başkanı Battal Aydın, Sultanköy Belde Belediye Başkanı Şadan Çolpan, Gümüşyaka Belde Belediye Başkanı Hüseyin Agu ve Yeniçiftlik Belde Belediye Başkanı Kadir Ünal, Unimar Firması Genel Müdürü Erhan Özil, Petline Firması Genel Müdürü Eyüp Hakan Codoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.


Sultanköy Belde Belediye Başkanı Şadan Çolpan kurdele kesimi öncesinde yaptığı konuşmada beldede bulunan sağlık ocağının beş yıldan bu yana kapalı olduğuna dikkat çekerek, "Göreve geldiğimiz andan itibaren Sultanköy beldesinin büyük eksikliği olan sağlık ocağı eksiğini gidermek için çaba sarf ettik. Özellikle yaz aylarında tatilcilerin uğrak mekanı olan beldemizde bu önemli hizmeti yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Beldemize hayırlı olsun" dedi.


Sağlık ocağı açılışına katılan AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Akbulut ve Kambur da Sultanköy Beldesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdir ile karşıladıklarını belirterek bundan sonraki çalışmalarında da kendilerinin takipçisi ve yardımcısı olacaklarını söylediler.
Açılış töreninde Tekirdağ il Sağlık Müdürü Ali Çakır da hizmetinden dolayı Belediye Başkanı Şadan Çolpan'a teşekkür plaketi sundu. Ayrıca Sultanköy Beldesi'nde Petline ve Unimar firmaları tarafından yaptırılan beldenin kilitli parke taşı döşeli yolları ile hayırsever Remziye Bahçevan tarafından yaptırılan köprünün açılışları da gerçekleştirildi. Açılışlar öncesinde daha önce gündeme gelen Sultanköy plajının kirliliğini protesto etmek için bir gurup minik çocuk Sağlık Ocağı önünde "Temiz Deniz İstiyoruz" yazılı döviz taşıdı.

iha-tekirdağ
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2004 Cuma 12:36:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?