18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARA EREĞLİSİ - TEKİRDAĞ

Marmara Ereğlisi Kaymakamı Erhan Özdemir Makamında Bayram tebriklerini kabul etti

Marmara Ereğlisi İlçesi'nde Kurban Bayramı mümasebetiyle bayramlaşma 21 ocak 2005 cuma günü kaymakamlık makamında yapıldı.

Saat 13.00 de başlayan kutlamaya garnizon komutanı Kdl Albay Cihangir Naldöken, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanıİbrahim Uyan, İlçe Emniye Amiri İsmail Aşkınoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Battal Aydın, DYP İlçe Başkanı Muztaza Dede, Mal Müdürü A Oğuz Sıtkı, İlçe Jandarma Komutanı Üstğm Murat Erdil, İlçe Belediye Başkan Meclis üyesi Mithat Soylu, İl genel Meclisi Üyesi Cengiz Sülün, Yeniçiftlik Belediye Başkanı Kadir Ünal ve Meclis Üyeleri, Sultanköy Belediye Başkan V. Selahattin Baş ve Meclis Üyesi İsmail İleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Losun, İlçe tarım Müdürü Hüseyin Çoban, Halk Eğitim Müdürü Ahmet Gülmez, 75.yıl İlköğretim okul müdürü Halis Gözüaçık, Ptt Müdürü Adnan Atay katıldılar.

Kaymakamlık makamındaki kutlamadan sonra katılanlar saat 14.oo deİlçe Emniyet Amirliğine, saat 14.30 da da Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığına, saat 15.30 da ise Yeniçiftlik Jandarma Karakol Komutanlığına gelerek 2005 yılı Kurban Bayramı kutlama programını tamamlamış oldular.

Yayın Tarihi : 25 Ocak 2005 Salı 22:35:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?