18
Mayıs
2024
Cumartesi
MARMARA EREĞLİSİ - TEKİRDAĞ

Tekirdağ: Marmara Ereğlisi eğlenceye doydu

Bayındırlık ve İskan Eski bakanlarından Yaşar Topçu’nun da izlediği konserde özellikle İsmail Türüt’ün şarkılarıyla Ereğli’de bulunan Karadenizli vatandaşlar horon oynadı. Gecede sahne alan ve konser alanını dolduranları coşturan ’Şakşuka’ şarkısıyla ünlü Tarık Mengüç, sahne performansıyla beğeni topladı. Gecenin sürprizi ise programda olmamasına rağmen sanatçı Güllü oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Karadenizli sanatçı İsmail Türüt, söylediği bir birinden güzel türkülerle Ereğli’deki konser alanını dolduran vatandaşları coşturdu. Türüt, daha önce Marmara Ereğlisi’nde yazlığı bulunduğunu ve parasız olduğu için yazlığını satmak zorunda kaldığını söyledi.


İsmail Türüt konseri sırasında, eski Bakan Yaşar topçu, eski milletvekili Enis Sülün ve Marmara Ereğlisi Kaymakamı ile Belediye Başkanını sahneye alarak horon oynattı. Düzenlenen konserde son sahneye çıkan ise genç sanatçı Lara oldu. Lara söylediği şarkılar ve sahnede yaptığı danslarla Ereğlilileri coşturdu.


Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, konserde yaptığı konuşmada, Ereğli’ye yatırımların süratle devam ettiğini ifade ederken, belediyeye ait olan eğitim ve dinlenme tesislerinin de herkese açık olduğunu vurguladı. Uyan, "Bazı mahallelerde alt yapı çalışmalarımız sürüyor. Marmara Ereğlisi olarak her geçen gün kalkınıp gelişiyoruz. Ereğli her şeyin en iyisine layık" dedi.

iha-tekirdağ
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2004 Çarşamba 13:55:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?