27
Mayıs
2024
Pazertesi
YALOVA

3 çocuğuyla sokakta kaldı

EVİ YANAN KADIN, 3 ÇOCUĞUYLA SOKAKTA KALDI

Yalova'da evi yanınca 3 çocuğuyla kara kışta sokakta kalan bir kadın, hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Yalova'ya bağlı Samanlı köyünde geçtiğimiz günlerde çıkan yangında Nihayet Geçer isimli kadının 3 çocuğu ile kaldığı ev kül oldu.

Yangın esnasında bir akrabalarında bulunan aile yanmaktan kurtulurken, evlerini kaybetti. Yangında evini ve eşyalarının tamamını kaybeden Nihayet Geçer, kara kışta çocukları ile sokakta kaldı. Resmi nikahlı eşi ile ayrı yaşayan Nihayet Geçer, çareyi yanan evin yan tarafına yaptığı derme çatma bir barakaya sığınmakta buldu. Bahçe işlerinde yevmiye ile çalışarak hayatını idame ettirmeye ve 3 çocuğunu okutmaya çalışan kadın, şimdi ne yapacağını bilemiyor.

"Hiçbir şeyim kalmadı" diye gözyaşı döken talihsiz kadın, "Biz bir akrabamızı ziyarete gitmiştik. O esnada evim yanmış. Haber bize ulaştığında hemen eve geldik ama bir şey yapamadık. Eşyalarım da evle beraber yandı. Hiçbir şey kurtaramadık. Çocuklarımın okul kitaplarından elbiselerimize kadar her şey kül oldu. Ne yapacağımı bilemiyorum" dedi.

Olayın öğrenilmesinin ardından Sosyal Yardımlaşma Vakfı çaresiz kadına 200 TL'lik yardım yaptı. Talihsiz kadın hayırseverlerin desteğini beklediğini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 11:35:05
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 12:44:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?