19
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Bakan Çubukçu Yalova'da

Yalova'ya gelen Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Çiftlikköy ilçesinde oturan annesi Emine Baş'ı ziyaret ettikten sonra esnafın sorunlarını dinledi.

Kısa bir program için Yalova'ya gelen Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, ilk olarak Kadın İletişim ve Destek Merkezi'nin (KİDEM) Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde bulunan merkezini ziyaret etti. Burada merkezin çalışmaları hakkında bilgi alan Çubukçu, ardından Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde bulunan annesi Emine Baş'ı ziyaret etti. Bir süre annesinin evinde kalan Çubukçu, ardından partililerle birlikte ilçe esnafını dolaştı.

Bu esnada partililerin yaktığı meşalelerden çıkan dumandan etkilenen Bakan Çubukçu, güçlükle nefes aldı. Partililerin de dumandan etkilenmesi üzerine yakılan meşaleler söndürüldü. Bakan Çubukçu'nun ziyaret ettiği Abdullah Pekdemir isimli esnaf, kredi kartı borçlarından yakındı.

Bakan'dan esnafı rahatlatacak bankalarla ilgili bir düzenleme yapılmasını isteyen esnaf, "Bankalarla ilgili küçük esnafı birazcık da olsa rahatlatacak bir düzenleme yapmanızı istiyoruz. Çok büyük bir şey istemiyoruz. Biz bunu belimizi biraz olsun doğrultabilmek için istiyoruz" dedi. Bakan Çubukçu, esnaf ziyaretinin ardından Yalova'dan ayrıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 14:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?