26
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Bir maçta 18 golle Guinness'e aday

Yalova'da İdmanocağı ile Fıstıklı Gençlikspor arasında oynanan ve İdmanocağı'nın 33-1 galibiyetiyle sona eren amatör küme maçında İdmanocağı futbolcusu Fatih Bektaş, 18 gol atarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye aday oldu.

Yalova'da 2. Amatör Küme'de İdmanocağı ile Fıstıklı Gençlikspor arasında oynanan karşılaşmada adeta gol sağanağı yaşandı. İdmanocağı formasıyla sahaya çıkan Fatih Bektaş, karşılaşmanın ilk yarısında 8 gol kaydetti. Fıstıklı Gençliksporlu oyuncular, ikinci yarıda da Fatih Bektaş'ı durduramadı.

Adeta gol olup rakip kaleye yağan Fatih Bektaş, ikinci yarıda ise 10 gol atarak, toplam 18 kez fileleri havalandırdı. Bir maçta 18 gol atan Fatih Bektaş, 2007 yılında Mavikent Belediyespor formasıyla 16 gol atarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Murat Doğan'ı da tahtından etti. İdmanocağı yöneticisi Faik Aydın, rekorun tescili için Guinness Türkiye yetkililerine başvuracaklarını söyledi.

Öte yandan 33-1 gibi bir farklı skorla biten karşılaşma Türkiye'nin en fazla gol atılan karşılaşmaları arasına girmeyi başardı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 17:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?