27
Mayıs
2024
Pazertesi
YALOVA

Ceylankent'te tapu sevinci

Yeni Ceylankent Konut Yapı Kooperatifi'nin genel kuruluna katılan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, hak sahiplerine tapularını dağıttı. 

Yeni Ceylankent Konut Yapı Kooperatifi'nin genel kurulu Elegance Resort Hotel'de yapıldı. Genel kurulda Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ ile Kılıç Muhtarı Nedime Er de hazır bulundu. Divan başkanlığını İrfan Çelik'in yaptığı genel kurulda ilk olarak Kooperatif Başkanı Ethem Yıldırım tarafından faaliyet raporu okundu. Yıldırım, kat mülkiyeti tapularının alınmasında başarıya ulaştıklarını belirterek, "2003 yılında başlattığımız projeyi 5 yılda bitirmeyi planlıyorduk. Bunu da başardık. Gerek imar planlarında, gerekse inşaat ruhsatlarının alınmasında Başkan Metin Dağ bize her türlü desteği verdi. Ayrıca muhtarımız Nedime Er de bize adeta annelik yaptı. Kendilerine minnettarız" dedi. 

Genel kuruldaki diğer konuların görüşülmesinin ardından Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ ve Muhtar Nedime Er'e kooperatif tarafından teşekkür plaketi verildi. Dağ, "Yeni Ceylankent Kooperatifi'nin çıktığı yolda başarıya ulaşmaları çok zordu. Ancak bunu başardılar. Bizler de kendilerine desteklerimizi verdik. Çünkü biz her zaman Yalova'yı seven insanların yanındayız. Sizler de Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelerek Yalova'mızda zaman geçiriyorsunuz" diye konuştu. 

Başkan Dağ, yazlık sitelere doğalgazın getirilmesi konusunda çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Bu yılın sonuna kadar, belki de daha yakın bir zamanda yazlık sitenizde doğalgaz keyfini yaşayacaksınız. Böylece sadece yaz aylarında değil kış aylarında da Yalova ve Çiftlikköy'de bulunabilirsiniz" dedi. 

Belediye Başkanı Metin Dağ, daha sonra da kooperatif üyelerine tapularını dağıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 14:47:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?