19
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

CHP'li İnce'den Arınç'a tepki

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Ötv zammı ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki göstererek, "Sayın Arınç, 'ağlamadan sorumlu başbakan yardımcısıydı.' Herhalde şimdi 'saçmalamadan sorumlu' veya 'pişkinlikten sorumlu' başbakan yardımcısı olacak" dedi.

Yalova'da bulunan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, eski öğrencisi Melek Akpınar ve eski öğretmeni Mustafa Hilmi Kulaber'in yöneticiliğini yaptığı özel bir dershaneye ziyarette bulundu. Burada öğretmen ve öğrencisiyle sohbet eden Muharrem İnce, bir sınıfa girerek fizik dersi anlattı. Sınıftaki öğrencilere iki soru yönelten Muharrem İnce, öğrencilerle balık ısmarlama iddiasına girdi. Öğrencilerin 2 sorudan 1'birisini doğru yanıtlaması üzerine İnce, iddiayı kaybetti. Daha sonra öğrencilere konu anlatan Muharrem İnce'yi, eski öğrencisi olan Melek Akpınar ve eski öğretmeni Mustafa Hilmi Kulaber başarılı buldu.

Burada bir konuşma yapan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, fizik öğretmenliğinin siyasete katkısı olduğunu söyledi. Gündemdeki son gelişmelerle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın geçtiğimiz günlerde Ötv zammı konusunda yaptığı "Vardır bir hikmeti" sözlerine tepki göstererek, şöyle dedi:

"Sayın Arınç, 'ağlamadan sorumlu' başbakan yardımcısıydı. Herhalde şimdi 'saçmalamadan sorumlu' veya 'pişkinlikten sorumlu' başbakan yardımcısı olacak. Buna 'pes' derim. Bu kadar milleti, fakir fukarayı, garip gurebayı inciteceksiniz, sonra birisi 'Yok ayarlamaydı' diyor. Birisi hikmet arıyor. Zamda hikmet arayan bir başbakan yardımcısı. Tuzun koktuğu yer işte burası. Yazıklar olsun diyorum başka bir şey de demiyorum
 

...
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2011 Cumartesi 17:59:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?