26
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Çınarcık'ta 13 yaşında bir kız kaçırıldı

Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nden, kardeşiyle birlikte Giresun'a anneannesinin yanına giden 13 yaşındaki kız kaçırıldı. 

Kızlarının kendisini seven genç tarafından kaçırıldığını öne süren ailesi, şahıs hakkında Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, olay Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nde meydana geldi. Gülkent İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi E.D. (13), ailesi tarafından kardeşi E.D. ile birlikte 15 Temmuz 2006 tarihinde memleketleri olan Giresun'un Bulancak İlçesi'ndeki anneannesinin yanına gönderildi. 5 Ağustos tarihinde evini arayan E.D, "Anne beni kaçırdılar" deyip yardım istedi. Dar gelirli oldukları için memleketlerine gidecek yol parasını bulamayan baba Yaşar Deniz, eşi Güllüşan Deniz ile birlikte kendilerine ait motora binerek, Yalova'dan Giresun'a gitti. Aile, burada yaptıkları araştırmada, kızlarının hemşehrileri olan ve kendileri gibi Çınarcık'ta ikamet eden C.E. (26) tarafından kaçırıldığı bilgisine ulaştı. 

Ancak ne kızları ne de C.E. ile ilgili bir iz bulamayan anne ve baba, çaresiz Çınarcık'taki evlerine geri döndü. Aradan 3.5 ay geçmesine rağmen kızlarından bir daha haber alamadıklarını söyleyen anne Güllüşan Deniz, "C.E. isimli şahıs kızımı seviyormuş. Ancak bizim bundan haberimiz yoktu. Giresun'a göndereceğimizi öğrenip, böyle bir plan hazırlayıp kızımı kaçırdılar. Kızımla sadece bir kez telefonla görüşebildim. Bayramda bile kızıma telefon ettirmediler. Öldü mü kaldı mı bilmiyorum. Sabahlara kadar kızımı düşünüyorum. Psikolojim bozuldu. Haplarla ayakta duruyorum" dedi. 

Gözyaşlarına boğulan anne, "Kızımın tek dileği polis olmaktı. Kızımın hayallerini çaldılar. Kızım, biz seni çok seviyoruz. Ne olur bize geri dön. Baban o çok istediğin bilgisayarı bile, bu yoksul halimize rağmen taksitle aldı. Kardeşlerin de seni çok özledi, ne olur geri dön" diyerek kızı E.D.'ye seslendi. Kızını görenlerden ve bilenlerden yardım isteyen gözü yaşlı kadın, yetkililerin kızını bulmalarını istedi. Deniz ailesi, kızlarını kaçırdığını iddia ettikleri C.E. isimli genç hakkında Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. 
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2006 Cuma 13:47:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?