19
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Enkazdan çıkan şampiyon

ENKAZDAN ÇIKAN ŞAMPİYON EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYOR

Marmara depreminde yıkılan evinden yaralı olarak kurtulan ve son 5 yılda Dünya ve Türkiye şampiyonluğu kazanan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın 25 yaşındaki Yalovalı yıldız oyuncusu İsmail Ar, evlilik hazırlığı yapıyor.

2008 ve 2009 yıllarında kıtalararası dünya şampiyonu olan İsmail Ar, azmiyle parmak ısırtıyor. Marmara depreminin üzerinden 11 yıl geçtikten sonra hayatında büyük değişikliklerin olduğunu belirten Ar, depremin ardından acı dolu günler yaşadığını söyledi. Depremin hayatını olumsuz yönde etkilemesine rağmen hedeflerine ulaşma konusunda pes etmediğini kaydeden Ar, "Deprem, hayatımı derinden etkiledi. 11 sene oldu tabii ki. Hafızalardan silinmiyor, ancak bazı şeyler de insanlar tarafından yavaş yavaş

unutuluyor. Depremde kötü günler yaşadım. Doğup büyüdüğüm ev yıkıldı. Ben sakatlandım ve bir daha eskisi gibi yürüyemedim ancak hayattan da kopmadım. 6 ay gibi uzun bir süre hastanede kaldım. Hastaneden Yalova'ya geldiğimde en kötü anım oldu diyebilirim. Yalova il sınırından içeri girdikten sonra şehir merkezinde babam beni dolaştırırken en kötü duyguları yaşadım. Oynadığım yerler artık yoktu. Birçok arkadaşımın evi yerinde yoktu. 'Arkadaşlarım acaba hayattalar mı?' diye paniğe kapıldım. Devamlı kafamda soru işareti oluyordu" dedi.

 

ŞAMPİYON EVLİLİĞE HAZIRLANIYOR

Geçtiğimiz günlerde evliliğe ilk adımını atarak Ela Akay ile nişanlanan İsmail Ar, hayallerinin birer birer gerçekleştiğini dile getirdi. Ar, "Liseyi bitirdikten sonra Alpaslan Erkoç'un 2005 yılında kurduğu Yalova Tekerlekli Sandalye Basketbol takımında basketbola başladım. 2 yıl sonra Galatasaray'a transfer oldum. Sonraki maceramı da zaten herkes biliyor. Ben de normal insanlar gibi hayallerimi gerçekleştiriyorum. Hayal mi, yoksa kısmet mi bilemeyeceğim ancak hayattan istediklerim tek tek gerçek oluyor" diye konuştu.

Galatasaray'daki çok sayıda başarıya imza atan Ar, 2008 ve 2009 yıllarında Kıtalararası Dünya Şampiyonluğu, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonu Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 2006-2010 yılları arasında Türkiye Lig Şampiyonluğu yaşadı. 15 kez ümit milli takım formasını giyen Ar, 33 defa A milli takıma katıldı.

ENKAZDAN ÇIKAN ŞAMPİYON EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYOR
ENKAZDAN ÇIKAN ŞAMPİYON EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2010 Perşembe 11:31:05
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 16:25:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?