27
Mayıs
2024
Pazertesi
YALOVA

Genç çifte yağmur sürprizi

Yalova'da bastıran sağanak yağış, düğün törenlerine giden çiçeği burnunda çifte zor anlar yaşattı. Sadettin Şarman ve Rabia (Rugalan) Şarman çifti, bir anda bastıran sağanak yağışa yakalanınca sırılsıklam oldu. 

Yalova yaklaşık 5 gündür devam eden yağışa teslim oldu. Ancak yağış bir çiftin düğün günün de aniden batırınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Aylar öncesinden düğün günü belirlenen Sadettin Şarman ve Rabia (Rugalan) Şarman Çifti, hazırlıksız yakalandıkları yağmuru hesaba katmadı. Düğün günü ve saati geldiğinde ise bir anlığına duran yağmuru fırsat bilen çift, arabayla törenin yapılacağı Yalova'nın Koruköy beldesindeki salona hareket etti. Ancak sağanak yağmur tekrar bastırınca çift, ne yapacağını şaşırdı. Düğün salonuna araçlarıyla güçlükle gelebilen çift, esas sürprizi ise araçtan indiklerinde yaşadı. Gelin Rabia (Rugalan) Şarman'ı araçtan indiren damat Sadettin Şarman ve nedimeler gelini ıslanmadan salona sokmaya çalıştı. Ancak bu gelinliğin büyük olması nedeniyle hiçte kolay olmadı. Gelinin talebini kırmayan damat, çevreden aldığı kaldırım taşlarını gelinin ayağının altına koyarak gelinliğin ıslanmaması için çaba harcadı. Hal böyle olunca da gelin ve gelinlik ıslanmadı ama yanındaki damat ve akrabaları sağanak yağıştan nasiplerini aldı. Düğünlerinin yapıldığı gün yağmur sürprizi ile karşılaşan damat Sadettin Şarman ise, "Düğünümüzün olması için her zorluğu göze aldık. Bu yağmur bile olsa aştık. Bir hayli ıslandık ama olsun, buna değdi" dedi. 

Güçlükle düğün salonuna geçen çiftin neşesi düğünün başlaması ile yerine geldi. Düğün sağanak yağmura rağmen gece geç saatlere kadar sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 12:03:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?