19
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Hüner Coşkuner, şarkılarını Yalovalılar için söyledi...

Yalova'nın düşman işgalinden kurtuluşunan 83. yıldönümü dolayısıyla Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu'nda bir halk konseri düzenlendi. Gecede, Hüner Coşkuner sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Coşkuner'e amfi tiyatroyu dolduran binlerce Yalovalı eşlik etti.


Bu esnada yanına gelen çocuklarla her şeyden habersiz sohbet eden Yalova Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu'na ise sürpriz bir doğum günü düzenlendi. Bir anda ışıkları sönen sahneye mumları yakılı büyük bir pasta getirildi. Olan biteni şaşkın gözlerle seyreden Binicioğlu, Coşkuner'in kendisini doğum günü pastasını kesmek üzere sahneye davet etmesi ile şaşkına döndü.

Hızlı adımlarla sahneye gelerek Atatürk'ün ünlü Yürüyen Köşkü şeklinde yapılmış doğum günü pastasının önünde bir konuşma yapan Binicioğlu, "Her ne kadar bu benim doğum günüm olsa da, aynı anda Yalova'nın da kurtuluş yıl dönümü. O yüzden bu, Yalova'nın doğum günü olsun" dedi. Ardından pastayı kesen Binicioğlu, bir süre Hüner Coşkuner'le birlikte sahnede şarkı söyledi. Konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

iha-yalova
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2004 Salı 14:02:48
Güncelleme :20 Temmuz 2004 Salı 15:32:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?