27
Mayıs
2024
Pazertesi
YALOVA

İdmanocağı 33. yılını kutladı

İDMANOCAĞI'NIN 33. KURULUŞ YILI KUTLANDI

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yalova'da İdmanocağı'nın 33. kuruluş yıldönümü yemeğine katıldı. Gümüşçüoğlu, gecede Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a Trabzonspor forması hediye etti.

Yalova Öğretmenevi'ndeki kutlama programına AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İSKİ Asya Bölgesi Abone İşleri Daire Başkanı Temel Coşkun, eski Yalova Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu ve Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç'un yanı sıra futbolcular ve çok sayıda davetli katıldı.

Konuşmaların ardından kulübün eski başkanlarından Süleyman Aydın Faik Aydın'a plaket verdi. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a, sırtında "Y. Koçal" yazan 61 numaralı Trabzonspor formasını hediye etti.

Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, İSKİ Asya Bölgesi Abone İşleri Daire Başkanı Temel Coşkun'a Trabzonspor forması ve Yalova Eski Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu da Yalovalı işadamı Muhlis Alkaş'a Trabzonspor forması verdi. 1977 yılında Trabzon İdmanocağı'ndan esinlenerek, Yalova'da kurulan İdmanocağı Spor Kulübü'nün tarihinden kısa bir geçmişin anlatıldığı gecede çekiliş yapıldı. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu daha sonra Yalova Karadenizliler Derneği'ni de ziyaret etti.

İDMANOCAĞI'NIN 33. KURULUŞ YILI KUTLANDI
İDMANOCAĞI'NIN 33. KURULUŞ YILI KUTLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 13:52:05
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 18:58:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?