19
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

İşte trafikte yılın 'en'leri

Yalova’da, Trafik Haftası dolayısıyla yılın şoförü ve trafik personeli ödüllendirildi. Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen törende, yılın şoförüyle yılın emniyet ve jandarma trafik görevlileri ödüllerini aldı.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi Başkomiserleri’nden Şahin Pehlivan, halkın trafik konusunda bilinçlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Yalova’da alınan tedbirler sayesinde trafik kazalarının önemli ölçüde azaltıldığını kaydeden Pehlivan, "Bu azalma sevindirici olmakla beraber, bizim için yeterli değildir. Hedefimiz, yaralanma ve ölümleri asgariye indirmektir. Bunun için başta trafik personelinin bilgi kapasitesinin geliştirilmesi, ardından da halkın trafik konusunda bilinçlendirilmesi lazım" dedi.

İl Sağlık Müdürlüğü doktorlarından Muazzez Özçelik tarafından temel ilk yardım hakkında kısa bir konferans verildi. Konferanssın ardından yılın başarılı trafikçileri polis memuru Turgut Akbaş ve Jandarma Uzman Çavuş Tuncay Aksoy ödüllerini, Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Çokgüler ve Yalova Alay Komutanı Ferit Sucuka’nın elinden aldı. Yılın şoförü seçilen Mehmet Murat Taştan’ın ödülünü ise Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Çetin verdi.

Törende ayrıca, Trafik Haftası münasebetiyle düzenlenen şiir, resim ve slogan yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 16:25:09
Güncelleme :12 Mayıs 2005 Perşembe 12:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?