26
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Kıstırılınca çatıya kaçtı

Yalova'da, küçük yaşta kızı kaçırmak suçundan aranan bir genç, polis tarafından kıstırıldığı evde yakalanacağını anlayınca çatıya çıktı. Polislere kiremit atan şahıs, heyecanlı dakikalar yaşanmasına sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Yalova'da G. ismindeki küçük yaştaki kızı kaçıran Hakan K. (23), sevgilisi ile birlikte Giresun'a kaçtı. Polis, aşıkların buradaki yerini tespit ederek Giresun Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. G. isimli kız yakalanırken, Hakan K. kaçmayı başardı. Polis, 3 aydır izini sürdüğü gencin Yalova'nın Mustafa Kemal Paşa Caddesi Çiftçi Sokak'ta bulunan bir akrabasının evinde kaldığını tespit etti.

Şahsı gözaltına almak için belirtilen adrese gelen polis ekipleri direnişle karşılaştı. Kapıyı açmayan Hakan K. çatıya çıktı. Polislere önce kiremit atan Hakan K., güvenlik güçlerini yaklaşmamaları konusunda da tehdit etti. Bunun üzerine kasklı polisler çağrıldı. Polisin bütün gayretine rağmen çatıdan inmeyen Hakan K., bir tanıdığının yan binadan merdivenle çatıya çıkmaya başlaması üzerine paniğe kapıldı. Hakan K., bir süre sonra ikna edilerek çatıdan indirildi.

Hakan K.'yi görüntülemeye uğraşan basın mensupları da saldırılardan nasibini aldı. Basın mensuplarına taş fırlatan gencin akrabaları polis tarafından engellendi. Ekip otosuna bindirilen Hakan K., gözaltına alınarak Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 14:55:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?