19
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Nefes kesen operasyon

MARKETÇİYİ VURAN MASKELİ GASPÇILAR NEFES KESEN OPERASYONLA YAKALANDI

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, bir marketçiyi göğsünden silahla yaralayarak kasadaki bin 500 TL'yi alarak kaçan 3 gaspçıdan ikisi nefes kesen bir operasyonla yakalandı.

Yalova, geceyi polisin nefes kesen operasyonu ile hareketli geçirdi. Edinilen bilgiye göre, Yalova'dan kiraladıkları 77-EA-688 plakalı otomobille Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine giden A.R (28), M.K (29) ve M.D (29), Kayacık Mahallesi'nde Ali Temiz'in işlettiği marketi gözlerine kestirdi. Yanlarında götürdükleri maskeleri başlarına geçirip, kurusıkıdan bozma silahlarla markete dalan 3 kişi, market sahibini silahla tehdit ederek kasadaki paraları istedi. Market sahibinin paraları vermeyeceğini söylemesi üzerine şahıslar 2 el ateş etti. Mermilerden birisi market sahibi Ali Temiz'in göğsüne isabet etti.

Şahıs kanlar içerisinde yere yığılırken, gaspçılar ise kasadaki bin 500 TL parayı alarak kiraladıkları araçla kaçtı. Karamürsel polisi, aracın plakasını ve şahısların eşkalini Yalova polisine bildirdi. Gece geç vakitlerde Çiftlikköy ilçesinden geçerken Mobese'ye takılan araç Yalova polisini alarma geçirdi. Şahıslar, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde aracı terk ederek yaya olarak kaçmaya başladı. Araştırma Enstitüsü arazisine giren 3 şahsın yakalanması için polis onlarca dönümlük araziyi ablukaya alarak zanlıları aramaya başladı. Yaklaşık 1 saat süren operasyon neticesinde M.K ve M.D isimli 2 şahıs bir ağaca saklanmış vaziyette yakalandı. A.R isimli 3. şahıs ise bütün aramalara rağmen ele geçirilemedi. Arazide yapılan aramada, olayda kullanılan 1 adet kurusıkıdan bozma tabir edilen 7.65 mm tabanca bulundu.

2 zanlı Yalova Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından Kocaeli polisine teslim edildi. M.K ve M.D isimli 2 zanlı kendilerini görüntülemek isteyen habercilere tehditler yağdırdı.

MARKETÇİYİ VURAN MASKELİ GASPÇILAR NEFES KESEN OPERASYONLA YAKALANDI
MARKETÇİYİ VURAN MASKELİ GASPÇILAR NEFES KESEN OPERASYONLA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 11:47:04
Güncelleme :16 Haziran 2011 Perşembe 21:18:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?