27
Mayıs
2024
Pazertesi
YALOVA

Pamukoğlu iddialı konuştu

PAMUKOĞLU İDDİALI KONUŞTU

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, hedeflerinin TBBM'ye girmek olduğunu belirterek, "Ne baraj, ne ittifak; direk meclise gireceğiz" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Yalova'ya gelen Pamukoğlu, partisinin il binasının açılışını yaptıktan sonra parti, Yalova milletvekili adayları Akın Çakmak ve Ali Türk olduğunu tanıttı. Pamukoğlu, Türkiye'nin yüzde 80'inde milletvekili adaylarını belirlediklerini ifade etti. HEPAR'ın hedefinin TBMM'ye girmek olduğunun altını çizen Pamukoğlu, "HEPAR meclise girecek. Bunu herkes 12 Haziran günü görecek" diye konuştu.

Pamukoğlu, herhangi bir parti ile ittifak yapılıp yapılmayacağı yönündeki soruya, "İnsanların iki tarihi vardır. Biri siyasi, biri harp tarihi. İkisini de bilen iyi bilir ki, ittifakı zayıf ister, dengesi bozuk olan ister, gücü olmayan ister. Onlar çalışsınlar. İttifak yapacak kim? Biz yeniyiz. Yeni bir partiyiz. Onlar o daldan o dala konmuş, oradan kovulmuş, buradan atılmış. Kaç kere teşebbüs etmişler. Bizim memlekette bir laf vardır: 'Eskiye rağbet olsaydı bitpazarına nur yağardı'. Onlar nur peşinde. Bizim öyle bir derdimiz yok. Anadolu kartalıyız. Ne baraj, ne ittifak; direk meclise gireceğiz" cevabını verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2011 Cumartesi 17:18:03
Güncelleme :16 Mart 2011 Çarşamba 19:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?