27
Mayıs
2024
Pazertesi
YALOVA

Polis balık avında

Yalova’da son günlerde yaşanan toplumsal olayların gerginliğini atmaya çalışan polis, boş zamanlarında balık avlamaya başladı.

Yalova’da Çevik Kuvvet ekipleri, boş zamanlarında soluğu deniz kenarında alırken, günün stres ve yorgunluğunu ellerindeki oltalarla balık avlarken atan polisleri gören vatandaşlar, "Hep suçluları yakalıyorlar, şimdi de balık yakalasınlar"diye yorum yaptı.

Günü deniz kenarında balık avlayarak geçiren polisler ise, sosyal aktivitelere katılmanın stresi azalttığını ifade ederek, "Göreve daha dinç ve dinlenmiş olarak dönüyoruz. Polislik gerçekten özveri isteyen zor bir meslek. Sürekli suç ve suçlularla uğraşmak bizi son derece yoruyor. Görevimizde daha verimli olabilmek için tatilimizi stres atıp dinlenebileceğimiz ortamlarda geçiriyoruz. Deniz kenarında, sakin bir ortamda balık tutmak son derece dinlendirici" açıklamasında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 13:39:24
Güncelleme :25 Temmuz 2005 Pazartesi 14:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
guvenc dogan IP: 85.96.101.xxx Tarih : 28.06.2005 14:48:39
tamam hersey guzel ama yerlı halk hala onların bu sehrın sokaklarında dolasmalarına alısamadı lutfen artık guzel sehrımızı terk etsınler,yalovaya gercek yalovalılar zaten sahıp cıkacaktır