27
Mayıs
2024
Pazertesi
YALOVA

SEE-NET projesi ortakları Yalova'da

Yalova'nın Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Güneydoğu Avrupa İş Ağı (SEE-NET) projesi kapsamında Yalova'da bulunan Avrupa ülkeleri iş ortaklarına yemek verdi. 

Bulgaristan, Yunanistan, Macaristan, Almanya, Hırvatistan, Slovenya, Romanya ve Türkiye'den proje ortakları temsilcilerine Çiftlikköy Belediyesi Misafirhanesi Saklıbahçe'de verilen yemeğe, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Öncü, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu, Çiftlikköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Tekin ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Özdemir katıldı. AB destekli projeye katılan ülkelerin temsilcilerine, Çiftlikköy ve Yalova hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Metin Dağ, ülkelerarası diyalogların öneminden bahsetti. 

Başkan Dağ, karşılıklı işbirliği içinde hazırlanacak projelerin iyi neticeler doğuracağını belirterek "Ülkelerarası ortaklıklarla doğacak yeni projeler sayesinde yeni iş alanları açılacak ve bundan hem iş çevremiz hem de ilimiz kazançlı çıkacaktır" diye konuştu. 

Proje ortaklarından Bulgaristan temsilcisi Eleonora Negulova'yla ile de sohbet eden Başkan Dağ'a Birlik Başkanı Fehmi Öncü de proje hakkında bilgi verdi.

.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 12:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?