26
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Süs Bitkileri Fuarı kapılarını açtı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından organize edilen Süs Bitkileri İhtisas Fuarı, kapılarını 7'nci defa açtı.

Açılışta konuşan YTSO Meclis Başkanı Mehmet Gürel, "Biz oda olarak yaptığımız her işte Yalova'nın daha kalkınmış bir il olmasını hedefliyoruz. Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı, çiçekçilik sektörünün gelişmesi yönünde atılmış önemli bir adımdır. Çiçekçilik bölgeye sektörel anlamda önemli katkılar sağlamaktadır. Adı uzun yıllardır çiçekçilikle anılan Yalova'da bu sektörün daha uzun yıllar var olması için bu tip organizasyonlara ihtiyaç vardır" dedi.

Yalova Valisi Yusuf Erbay ise, "Yalova açısından büyük önem taşıyan fuar, çiçekçilik sektörünün ulusal ve uluslararası temsilcilerini buluşturuyor. Bu fuarın sektöre önemli katkılar sağlayacağı kesindir. Bu fuarın önümüzdeki yıllarda uluslararası boyutta daha fazla firmaya ev sahipliği yapacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Yusuf Erbay, Yalova milletvekilleri İlhan Evcin, Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ve YTSO Başkanı Celal Özel kurdeleyi birlikte kesti. Fuarı gezen protokol mensupları, iştirakçi firma yetkilileri ile sohbet etti. Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı, 11 Ekim 2009 Pazar gününe kadar açık kalacak.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 16:16:01
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 18:34:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?