27
Mayıs
2024
Pazertesi
YALOVA

Tarım uzmanları 7 gün mesaide

Yalova Tarım İl Müdürlüğü ekipleri, şehirde tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için hafta sonları da çalışıyor. 3 gruba ayrılan Tarım İl Müdürlüğü personeli belirlenen konularda çalışmalar yapıyor.

Hedeflerinin Yalova’da tarım ve hayvancılıkta mevcut kaliteyi ve verimi yükseltmek olduğunu belirten Tarım İl Müdürü Necati Poyraz, "Hafta sonları programları ile tüm ilçelerimizdeki personelimizin de katıldığı çalışmalar yapıyoruz. Personelimizi hayvan sağlığı, gıda ve su ürünleri denetimi, bitkisel üretim ve destekleme alanlarında 3 gruba ayırarak, bu konuda araştırma yapmalarını sağlıyoruz. Ardından her grup bir rapor düzenliyor. Raporlarda sorunlar ve çözüm önerileri yer alıyor. Bizler de bu raporlar ışığında bakanlığımızla koordineli olarak, Yalova tarımının daha ileri seviyelere taşınabilmesi için hedefler belirliyoruz. Umut ediyoruz ki, personelimizin bu çalışmaları sayesinde bir dönem elması, çiçeği ve hayvancılığıyla bütün Türkiye’nin tanıdığı Yalova yeniden eski günlerine dönecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2005 Pazartesi 12:31:36
Güncelleme :22 Mart 2005 Salı 13:27:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
saniyecan mercan IP: 81.213.172.xxx Tarih : 3.04.2005 02:17:49
böyle bir çalışma olmadığını biz vatandaş olarak görüyoruz.basına şirin gözükmek için uydurulmuş şeyler bunlar.kurumun kontrol teknesi 2 yıldır görev yapmıyor ,il müdürü kurumun imkanlarını kendi rahatı için kullanıyor,(dereağzında tüm barakalar yıkılırken il müdürü kendine ruhsatsız lojman yapıyor tabi ki kurumun parası ile neden belediye buna dur demedi ? )