26
Mayıs
2024
Pazar
YALOVA

Telle boğulan Karsel toprağa verildi

ESRA KARSEL KIR ÇİÇEKLERİYLE UĞURLANDI

İstanbul Nişantaşı'nda bir araçta telle boğularak öldürülmüş halde bulunan Esra Karsel, ailesinin memleketi olan Yalova'da toprağa verildi.

Do-Re-Mi fabrikasının 3 yıl önce hayatını kaybeden patronu Ahmet Baysal'ın eski eşi olan Esra Karsel'in (39) cenazesi İstanbul'dan Yalova Belediyesi Şehir Mezarlığı morguna getirildi. Daha sonra Karsel'in annesi Mürüvvet Karsel'in İstanbul Caddesi Hacı Muslu Pasajı Arzu Apartmanı'ndaki evinin önünde tören düzenlendi. Yalova Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla ana evine getirilen Karsel'in tabutu, yakınları tarafından çok sevdiği kır çiçekleriyle süslendi. Yakınları Karsel'in tabutunun başında dua etti.

Karsel'in na'şı yakınların gözyaşları içinde cenaze namazının kılınacağı Merkez Camii'ne getirildi. Esra Karsel'in annesi Mürüvvet Karsel ve Yeditepe Üniversitesi'nde okuyan 20 yaşındaki kızı Ceyda Karsel tabutun başında gözyaşı döktü. Annesini kaybeden Ceyda Karsel, yaklaşık 45 dakika tabuta sarılarak ağlarken, yakınları tarafından güçlükle teskin edildi. Esra Karsel'in 14 yaşındaki oğlu Yiğit ise annesinin tabutu başında sessizce bekledi.

Karsel'in naaşı, ikindiyi müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir kabristanında babası Fahri Karsel'in mezarının yanına defnedildi. Cenazeye ailenin Bursa, Balıkesir, Manisa ve İstanbul'daki çok sayıda yakını da katıldı.

Yalova'daki yakınları Esra Karsel'in çok yardımsever olduğunu ve Yalova'da durumu kötü olanlara kıyafet yardımı yaptığını söyledi.

ESRA KARSEL KIR ÇİÇEKLERİYLE UĞURLANDI
ESRA KARSEL KIR ÇİÇEKLERİYLE UĞURLANDI
ESRA KARSEL KIR ÇİÇEKLERİYLE UĞURLANDI
ESRA KARSEL KIR ÇİÇEKLERİYLE UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 17:44:01
Güncelleme :11 Ekim 2009 Pazar 00:29:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?