27
Mayıs
2024
Pazertesi
YALOVA

Topçular yine yoğun

Vatandaşların Kurban Bayramı dönüş yolculuğu başladı. Marmara Bölgesi'nin en önemli deniz geçiş noktalarından biri olan Topçular İskelesi'nde uzun kuyruklar oluştu.

5 günlük Kurban Bayramı tatilini çevre illerdeki yakınlarının yanında geçiren vatandaşların dönüşü başladı. Bu anlamda en önemli deniz geçiş noktalarından biri olan Topçular Feribot İskelesi'nde de yoğunluk devam ediyor. İDO, gelen yoğunluğa cevap verebilmek adına 10 olan feribot sayısını 15'e çıkardı. Buna rağmen iskelenin istif alanı neredeyse tamamen dolarken, uzun araç kuyrukları oluşuyor.

İDO yetkilileri şu ana kadar 5 bin aracın karşıya geçtiğini ancak gün boyunca Topçular'dan 10 bin aracın İstanbul'a geçiş yapmasını beklediklerini dile getirdi.
Diğer yandan İDO'nun aldığı bayram tedbirleri de vatandaşları ikiye böldü. Bazı vatandaşlar alınan tedbirlere rağmen değişen bir şey olmadığından ve halen kuyruklarda beklediklerinden dert yanarken bazı vatandaşlar ise geçen yıllara oranla bu yıl çok daha az süre kuyrukta beklediklerini söylüyor.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2011 Çarşamba 17:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?